Átalakítás

Kedves Olvasóink!

Az oldal átalakítása folyamatosan zajlik. Az új külső fő elemei már elkészültek, már csupán tartalmi elemekkel bővül az oldal, addig is olvassanak a Szerkesztőbizottságról, vagy böngésszenek híreink között. Március végén érkezik a XIII. évfolyam 1. lapszáma, addig olvashatóak a korábbi lapszámaink – bár a Megjelent lapszámaink felület külseje még változni fog.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a honlap tartalma – főleg a lapszámoké – a javascriptet nem támogató eszközökön (iPhone, iPad stb.) is elérhető legyen. Szakítva az eddigi scribdes olvasóval a lapszámokat iframe környezetbe helyezzük át folyamatosan. Sajnos jelenleg ezek nem görgethetőek érintőképernyős készülékekről, a hiba javítása folyamatban van.

Minden észrevételt szívesen olvasunk a megadott email címeken, vagy a Kapcsolat űrlapon.

Köszönettel:
A szerkesztőség

Kedves Olvasóink!

Az oldal jelenleg szerkesztés alatt áll. Hamarosan új külsőben és logikusabb felépítésen át böngészhetitek az Első Század lapszámait. Természetesen a munkálatok alatt az oldal elérhető marad, azonban az oldal egyes részei átalakulhatnak, összeolvadhatnak, különválhatnak. Az átalakítások miatt azonban a honlap egyes részeit kénytelenek leszünk időszakosan lezárni. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, minden észrevételt szívesen várunk e-mail címünkre (Kapcsolat fül alatti felület).

Köszönettel,

A Szerkesztőség